Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá. Najdete zde rychlokurz bezlepkového vaření v domácích podmínkách pro začátečníky, poradí vám, jak se „bezlepkově chovat“, čeho si všímat při nakupování, co se dá a nedá sehnat v českých podmínkách a mnoho dalšího. A samozřejmě nebyla by to kuchařka, kdyby vám nepřinesla velké množství opravdu lahodných receptů. Pokud jste se snad domnívali, že bezlepková dieta znamená, že odteď se již dobře nenajíte, že vše už bude chutnat „divně“, tak vás autorka rozhodně vyvede z omylu. Budete velice překvapeni, jak dobře a chutně se najednou budete stravovat. Přejeme vám mnoho zábavy při vaření a mnoho nových bezlepkových gurmánských zážitků s Radčinou kuchařkou.